понеділок, 11 лютого 2008 19:48

Києву для повної готовності до Євро-2012 не вистачає тільки стадіону

Київський міський голова Леонід Черновецький заявляє, що Києву для повної готовності до проведення фіналу чемпіонату Євро-2012 з футболу не вистачає тільки нового стадіону.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

"У Києві ми готові до проведення Євро-2012. Нам не вистачає тільки стадіону. І його спорудження займе всього лише рік, це якщо ліниво працювати", - сказав Черновецький.

За його словами, на сьогоднішній день існує лише одна проблема для вирішення цього питання – це визначити місце, де знаходитиметься новий стадіон.

"Сьогодні уряд і секретаріат не можуть визначитися, в якому місці знаходитиметься саме цей стадіон. Або там, де зараз "Олімпійський", і тоді ми негайно приступимо до його реконструкції, або в іншому місці. Сьогодні вирішується питання виділення землі", - сказав Київський міський голова.

Черновецький підкреслив, що вважає дуже важливою частиною своєї роботи саме підготовку до проведення чемпіонату. "Це дуже важливо, тому що це наблизить Україну до Європи. Хоча сам я не всі чемпіонати дивлюся, у мене дуже багато справ", - підкреслив Черновецький.

За його словами, дуже велика складова, яка для інших міст непосильна, - кількість готельних номерів, готових прийняти іноземців, – у Києві вирішується без проблем, точніше, за словами мера, "з цим в основному порядок" у столиці.

Також не буде в Києві проблем з історичними пам`ятками й транспортною інфраструктурою, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Києву для повної готовності до Євро-2012 не вистачає тільки стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі