середа, 02 квітня 2008 10:25

Киянка "замовила" чоловіка через 2-кімнатну квартиру

31 березня працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України спільно з працівниками ГУМВС України в м. Києві попередили скоєння вбивства на "замовлення". Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України.

За підозрою у скоєнні цього тяжкого злочину затримано уродженку Азербайджану Л.

Напередодні до центрального апарату спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю МВС України надійшла інформація, про те, що мешканка столиці Л. має наміри замовити вбивство свого колишнього чоловіка Н. з метою заволодіння його двокімнатною квартирою.

Для виконання "замовного" вбивства Л. звернулась до свого знайомого, щоб підшукати кілера.

За те, щоб знайти виконавця вбивства жінка запропонувала посередникові 300 доларів США, а кілеру пообіцяла винагороду у 20 тисяч доларів США.

Щоб попередити скоєння тяжкого злочину працівники ГУБОЗ МВС України провели інсценування вбивства. Роль кілера виконував співробітник спецпідрозділу міліції. Він і передав зловмисниці фотографії "вбивства" її колишнього чоловіка.

Кримінальну справу порушено слідчим відділом Шевченківського райуправління ГУМВС України в м. Києві.

Зараз ви читаєте новину «Киянка "замовила" чоловіка через 2-кімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі