середа, 13 серпня 2008 15:11

Киянин видавав вбивство коханої жінки за нещасний випадок

У Подільському районі Києва 41-річний чоловік спочатку забив на смерть свою співмешканку. А вже потім намагався переконати слідчих у тому, що жінка прийшла побитою, і вже вдома померла.

До міліції зателефонували лікарі швидкої допомоги. За словами медиків, вони приїхали на виклик до однієї з квартир у Подільському районі Києва, але допомагати нікому не довелося. Залишалося лише констатувати смерть жінки. Медики припускають, що загибла померла не сама. На місце одразу виїхали оперативники.

Вони запідозрили, що чоловік бреше. Він нервувався, і плутався у свідченнях. Не зміг пояснити і того, як кров опинилася на стінах та підлозі. Втім, свої вигадки господар квартири розповідав недовго.

Під час сварки чоловік накинувся на подругу і вдарив її головою об стіну, вона схопила ніж . Він відібрав у жінки ножа та дав співмешканці ще кілька стусанів. Каже, та пішла до ванни і більше не виходила. Там він знайшов її на підлозі непритомною. Запевняє, зла жінці не бажав, бо дуже її кохав.

Та, на думку слідчих, ревнощі не виправдовують підозрюваного. Тепер чоловікові доведеться відповідати по повній. За ґрати затриманому йти не вперше: він уже встиг там побувати тричі за торгівлю наркотиками, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Киянин видавав вбивство коханої жінки за нещасний випадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі