середа, 06 червня 2007 12:32

Киянин убив сусідку пляшкою

На Волині 52-річний чоловік, який приїхав з Києва, убив пенсіонерку за докори у пияцтві. Трагедія сталася у поліському селі Гірники, недалеко від кордону  з Білоруссю.

- Це особа, яка народилася в селі Гірники, певний час проживала у Києві. Два-три роки тому, після смерті батьків, переїхав знову у село. Вів самотній спосіб життя. Почав вживати спиртні напої, - повідомив Ростислав Штик, старший оперуповноважений Ратнівського РВ міліції.

Прокинувшись вранці злочинець похмелився спиртним, яке принесли друзі. Після їх візиту захмелілий волинянин, йшов мимо будинку пенсіонерки, яка в цей час працювала на городі. Жінка побачила "піддатого" сусіда і дорікнула йому за пияцтво.

- Коли жінка почала його обзивати, він дуже образився. Пляшкою недопитого вина, яку тримав у руках, наніс їй тілесні ушкодження в область голови. Це було недалеко від її будинку. Потім тіло переніс, перетягнув на веранду житлового будинку, а двері закрив із зовнішнього боку, - повідомив Олексій Стадник, прокурор Ратнівського району.

Чоловік кинув 80-річну пенсіонерку вмирати у сінях, а сам пішов додому спати. Сільська чутка про зникнення жінки його навіть не відволікала. Захвилювався він лише тоді, коли у Гірники приїхала міліція. Щоб убезпечитися, швидко почав збиратися на автобус до сусідньої Білорусі, але не встиг.

"Вбивство не по корисливих мотивах". Так попередньо охарактеризували вчинок чоловіка. За такий злочин йому "світить" до 15 років ув"язнення. Це вже друге кримінальне покарання волинянина, який 20 років тому відсидів за пограбування, передає НТН.

Зараз ви читаєте новину «Киянин убив сусідку пляшкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі