середа, 05 жовтня 2011 11:26

Кияни вимагають церкви на дахах і гондоли на Русанівці

Кияни вимагають церкви на дахах і гондоли на Русанівці

Київська міська адміністрація опублікувала на своєму сайті пропозиції киян щодо стратегії розвитку міста до 2025 року. Вони телефонували на "гарячу лінію" 15-51.

Gazeta.ua вибрала найцікавіші ідеї і зберегла мову оригіналу.

1. Щоб при будівництві багатоповерхових будинків (свічок) на останніх двох поверхах, де не повинні жити люди, будували храм (для таких храмів не потрібно виділяти земельні ділянки, так як вони будуть розміщені на даху).

2. Громадянин має прохання, щоб до 2025 року, на початку та наприкінці кожної вулиці, а саме з обох її сторін встановити біотуалети. Мешканець каже, що це б значно спростило життя пересічним громадянам, а особливо чоловікам, які хворіють на аденому простати.

3. Заявниця звертається з пропозицією влаштувати в кожному районі Києва муніципальні термальні басейни з різними видами джакузі та масажу, з доступними цінами (на зразок Чорногорії), що значно покращить здоров'я, самопочуття та буде корисним для населення.

4. Громадянка пропонує запустити по Русанівському каналу гондоли для покращення життя мешканців Києва та гостей столиці.

5. Заявник висловлює пропозицію створення ескалатора на крутому спуску.

6. Заявник звертається з пропозицією заборонити діяльність бензокосарок, якими скошують траву на прибудинковій території. Заявник наголошує на тому, що такі косарки є шкідливими для здоров'я та навколишнього середовища.

7. Заявник висловлює пропозицію вжити заходів для збільшення кількості чоловіків, які закінчують педагогічні учбові заклади. Це призведе до збільшення кількості викладачів - чоловіків (на думку заявника, необхідний рівень - не менше 40%). Участь у виховному та навчальному процесі чоловіків принесе користь молодому поколінню.

8. За вимогою-проханням заявниці зробити всі сидіння в трамваях м'якими. Тобто якщо в окремих трамваях є пластмасові сидіння, то прохання зробити м'якими.

9. Заявниця повідомляє про те, що між будинком № 27 та будинком № 29 вулиці Хрещатик є пішохідна арка (ширина арки не більше 2-х метрів), але по ній їздять автівки. Прохання встановити знак, який забороняє проїзд по даній арці.

10. Пропозиція: до 2025 року покращити транспортне сполучення з північним кладовищем.

11. Заявник звертається з пропозицією розвитку міста: встановити пам'ятник Столипіну з нагоди 150-річчя дня народження діяча, яке відбудеться 02.04.2012 року, що зближе відносини між Україною та Росією.

12. Заявник звертається з проханням ліквідувати маршрутне таксі в місті і ввести екологічний громадський транспорт.

13. Заявниця надала пропозицію заборонити трансляцію реклами в денний період.

14. Виконати будівництво ресторану на Дніпрі висотою 250-300 м зі скла таким чином, щоб внизу за 10 м до води крутився навколо осі, а зверху, щоб крутився проти своєї осі із різними вогнями. Зі слів заявника така споруда збільшить зацікавленість туристів, а відповідно бюджет міста.

Начальник управління преси та інфорфмації преси КМДА Оксана Збітнєва поки не сказала, чи буде столична влада розглядати подібні пропозиції киян. Пообіцяла відповісти в офіційному запиті.

Зараз ви читаєте новину «Кияни вимагають церкви на дахах і гондоли на Русанівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі