четвер, 24 липня 2008 14:52

Киянам заборонили виходити на балкони

Жителям будинків, прилеглих до маршруту проходження кортежів під час святкування 1020-річчя Хрещення Київської Русі не рекомендують без крайньої необхідності виходити на балкони і фотографувати. Про це сьогодні заявив журналістам глава Управління державної охорони Валерій Гелетей.

В.Гелетей також звернувся до жителів столиці з проханням не виїжджати на автотранспорті в центр міста, і у зв"язку з сезоном відпусток заздалегідь планувати від"їзд в аеропорт "Бориспіль" і на залізничний вокзал.

25-26 липня працюватиме координаційний штаб з забезпечення безпеки проведення святкових заходів. Буде задіяно 7 тис. співробітників МВС, особистою склад Управління держохорони, працівники СБУ і МНС. В.Гелетей також звертається до керівництва фірм і організацій з проханням обмежити поїздки в ці дні на автотранспорті містом. Також, за його словами, за 10-15хв до проходження кортежів перекриватимуться вулиці по маршруту проходження для проходу пішоходів.

Нагадаємо, з п"ятниці 25 липня з 20:00 до 06:30 понеділка 28 липня буде перекрито рух вул. Хрещатик на ділянці від вул. Б.Хмельніцкого до вул. Прорізної. У рамках святкових заходів запланований візит до України Вселенського патріарха Варфоломея, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «Киянам заборонили виходити на балкони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі