середа, 28 травня 2008 15:57

Китаєць поплакав молоком і надув кульки вухами

Китаєць поплакав молоком і надув кульки вухами
Дивовижні здібності продемонстрував уродженець китайської провінції Шаньдун Чжан Іньмін (ZhangYinming). Втягнувши молоко через ніс, він пустив його з очей струменями, довжина яких досягала двох метрів, повідомляє Ananova з посиланням на центральний орган Компартії КНР газету "Женьмінь Жібао".

Свої здібності Чжан показував в одному з найбільших міст Китаю - Нанкиіі. Окрім здатності бризкати молоком з очей він, виявляється, може надувати вухами повітряні кульки. Цей фокус він також виконав перед приголомшеними глядачами, надувши одночасно дві кульки.

Журналісти "Медновостей" пояснили, що Чжан просто добре розробив свій носослізний канал, який він використовує у зворотному напрямі. Наприклад, коли звичайна людина плаче, у нього з носа виділяється також слізна рідина. В той же час якщо сильно поперхнутися, то рідина, що поглинається, може потекти з очей і навіть з вух.

Що стосується надування кульок, то між носом і вухами також є з"єднання під назвою євстахієва труба. "Тільки, кажуть, барабанні перетинки повинні бути діряві", - відзначив консультант, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Китаєць поплакав молоком і надув кульки вухами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі