вівторок, 28 серпня 2007 20:04

Китаянка відрізала чоловікові руку, щоб він не сидів в інтернеті

До членоушкодження довела китаянку згубна тяга її чоловіка до інтернету. Чоловік фактично проміняв сім"ю на віртуальне спілкування, і дружина, не витримавши, відрізувала дружину праву кисть.

Сімейна драма розігралася в місті Ченгду. Янг Мінг дав своїй дружині Хи Лінг клятву, що зав"язує з інтернетом і більше проводитиме часу будинки за турботою про їх новонародженого сина.

Проте слова свого чоловік не стримав. Незабаром він знов почав крадькома бігати в найближче інтернет-кафе, щоб поспілкуватися у відео-чаті з молоденькими дівчатами, пише Ananova.

Після цього дружина зважилася на радикальні заходи. "Я був в Мережі, і несподівано перестав відчувати праву кисть. Курсор на моніторі встав", - розповідає Янг Мінг.

Після цього, за його словами, він побачив свою праву кисть на килимку для "мишки", а з руки хльостала кров, повідомляє Chongqing Evening News. Про те, яким знаряддям скористалася дружина, а також чому він не відчув болю, не уточнюється.

Проте в суді покараний чоловік попросив звільнити його дружину за відсутністю провини, оскільки це він порушив обіцянка. Суд оголосила перерва, перенісши виголошення вироку на інший день, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Китаянка відрізала чоловікові руку, щоб він не сидів в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі