четвер, 05 лютого 2009 11:36

Китаянка перед самогубством заповіла печінку хворому на рак батьку

Китаянка перед самогубством заповіла печінку хворому на рак батьку
Юна китаянка намагалася вчинити самогубство, щоб пожертвувати свою печінку хворому на рак батьку. Про це в четвер повідомили державні засоби інформації КНР.

Інцидент стався 24 січня в області Цзянсу в східному Китаї.

13-річна дівчинка на ім"я Чен Джин випадково виявила в сумці своєї матері медичну довідку, в якій говорилось, що її батько хворий на рак печінки. Діагноз припускав, що йому залишилося жити всього три місяці.

Дівчинка проковтнула більше 200 упаковок снодійного

Шокована дівчинка проковтнула більше 200 упаковок снодійного. Її мати, яка повернулася з лікарні, де відвідувала чоловіка, виявила поряд з донькою записку: "Мама, я жалкую, що я не можу більше залишатися з вами. Будь ласка, віддайте мою печінку тату і врятуйте його".

Дівчинку в напівнепритомному стані доставили в ту ж лікарню, де вже знаходився її батько. Її направили у відділення інтенсивної терапії. За словами лікарів, навіть якщо вона виживе, знадобиться допомога пластичних хірургів, оскільки лежачи на ліжку без свідомості Чен Джин отримала опіки від електроковдри, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Китаянка перед самогубством заповіла печінку хворому на рак батьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі