понеділок, 31 березня 2008 18:24

Китайського вчителя заарештували за зґвалтування 16 учениць

Китайська поліція заарештувала шкільного вчителя, який підозрюється в сексуальному насильстві по відношенню до 16 своїх учениць. Як повідомляє Reuters з посиланням на місцеві газети, підозрюваний переховувався більше року.

Чоловік на ім"я Хуан Шимін викладав в початковій школі, розташованій в сільській місцевості на території провінції Сичуань. За даними слідства, за декілька років він зґвалтував шість дівчаток у віці від восьми до одинадцяти років. Ще до 10 школярів вчитель імовірно домагався.

Як повідомляється, постраждалі дівчатка приховували те, що сталося через страх перед насильником. Проте сім"я однієї з жертв все ж таки дізналася про це і звернулася в поліцію. Після цього вчитель зник.

Агентство відзначає, що в лютому 2008 року в муніципалітеті Чунцін, розташованому поряд з провінцією Сичуань, був засуджений вчитель, який зґвалтував 23 дівчинки. Його засудили до страти.

Зараз ви читаєте новину «Китайського вчителя заарештували за зґвалтування 16 учениць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі