субота, 17 травня 2008 15:58

Китайський учень провів в завалах школи 80 годин

Більше вісімдесяти годин провів в ув"язненні один з учнів зруйнованої землетрусом школи в китайській провінції Сичуань, повідомляє державна служба новин "Сіньхуа".

Школяра витягли з-під завалів через чотири дні після землетрусу магнітудою 7,6-7,9, що відбувся у південно-західному Китаї 12 травня.

Загальну кількість жертв землетрусу наразі підрахувати неможливо. Рятувальні роботи продовжуються. В цей час надходять повідомлення про двадцять тисяч загиблих, проте експерти вважають, що це число зросте до п"ятдесяти тисяч.

Нагадаємо, в повіті Цинчуань провінції Сичуань в результаті землетрусу загинули щонайменше 270 дітей, що опинилися під завалами триповерхової школи, яка завалилася. За останніми даними, вдалося врятувати з-під завалів будівлі 84 школяра. В той же час поки що не встановлено, скільки дітей знаходилося в навчальному закладі на момент землетрусу. Повідомляється лише, що в цій школі навчаються 857 учнів, 139 з них вдалося вибратися самостійно. Інші поки що вважаються зниклими без вісті, проте їх точна кількість не встановлена, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Китайський учень провів в завалах школи 80 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі