середа, 25 серпня 2010 10:48

Китайський літак розбився в аеропорту: 43 людини загинули (ФОТО)
5

У Китаї при посадці загорівся літак із сотнею пасажирів.

Під час аварії літака в аеропорту китайського міста Ічунь загинули 43 людини, ще 53 отримали поранення. Про це повідомили представники місцевої влади.

Проте, за іншими даними, в авіакатастрофі загинули 42 людини, ще 49 отримали поранення. Віце-мер міста Ічунь уточнив, що троє з потерпілих знаходяться в критичному стані.

Поранені доставлені в кілька лікарень. Як вдалося з"ясувати, в основному в них діагностовано переломи кісток та опіки.

Всього, за даними деяких ЗМІ на борту Embraer E-190 було 91 людина, включаючи п"ятьох членів екіпажа і п"ятьох дітей. Скільком з них вдалося вижити, не повідомляється. За іншими даними, на борту літака знаходилося 96 людей.

Зазначається, що літак сідав в умовах туману. Справжні причини трагедії належить з"ясувати експертам, на місце трагедії спрямована група фахівців управління цивільної авіації Китаю. Керує розслідуванням та ліквідацією наслідків авіакатастрофи в Ічунь віце-прем"єр Китаю Чжан Децзян, який спеціально попрямував у район трагедії.

За попередніми даними, причиною авіакатастрофи стали погодні умови. Через сильний туман пілот на 300 метрів промахнувся мимо злітно-посадкової смуги.

Бортові самописці пасажирського літака, що розбився 24 серпня на північному сході Китаю, знайдено на місці авіакатастрофи.


Фотографію чорних ящиків літака, що розбився, опублікувало 25 серпня агентство Сіньхуа, чиї кореспонденти працюють на місці події.

РИА Новости, Лента.Ру

Фото straitstimes.com
Зараз ви читаєте новину «Китайський літак розбився в аеропорту: 43 людини загинули (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі