вівторок, 19 червня 2007 08:38

Китайські спецслужби звільнили російську заручницю

Співробітники органів суспільної безпеки Китаю звільнили і повернули на батьківщину росіянку, викрадену в прикордонній з Росією провінції Хейлунцзян.

Як повыдомили в ГУМВД по Далекосхідному федеральному округу Анна Чак, мешканка Далекого Сходу, прибула в місто Муданьцзян у комерційних справах, була взята в заручниці групою місцевих злочинців. Викрадачі зв"язалися з родичами викраденою і зажадали за її звільнення викуп в 40 тисяч доларів.

Інформація про викрадання росіянки стала відома в Головному управлінні МВС Росії по ДФО, співробітники якого передали оперативне повідомлення китайських колег. Керівництво операцією по розшуку і звільненню підприємниці взяв на себе начальник управління суспільної безпеки міста Муданьцзян Чжао Цзіньчен. Підозрювані у викраданні росіянки були встановлені в лічены години, ватажка банди і два його спільників затримали в одному з місцевих ресторанів.

Незабаром росіянка була звільнена з полону і того ж дня відправилася на батьківщину. За висновком лікарів, жінка пережила стрес і їй знадобиться психологічна реабілітація, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Китайські спецслужби звільнили російську заручницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі