середа, 14 березня 2007 17:55

Китайські поросята приручили тигрів (ФОТО)

Тигреня грає з поросятами в зоопарку Гуанчжоу на півдні Китаю. Мати покинула його і зараз воно росте разом з потенціальними жертвами. CHINA OUT REUTERS/China Daily (CHINA)

Зоопарк Гуанчжоу побудували у 1958 році. На площі в 3 га живуть майже 5000 тварин, які належать більш ніж до 450 порід. Гуанчжоуський зоопарк - це найбільший міський зоопарк на півдні Китаю.

На півдні Таїланду є невеликий буддійський храм з невимовною назвою Wat Ра Luangta Bua Yannasampanno. У 1994 році один з буддійських монахів відкрив цей храм. Розташований він приблизно у 200 кілометрах від Бангкока, поряд з кордоном з Бірмою. У Таїланді люди годують ченців, а ті залишають половину їжі біля входу в храм. За цією половиною з джунглів і стали приходити тварини, зокрема, тигри.

Всього в храмі зараз живе 17 тигрів. Оскільки вони живуть в храмі з дитинства, то вони вже не уміють полювати. Годують їх тільки вареним м"ясом, тому вони неагресивні. У буддизмі прийнято медитувати і тигри часто приходять на медитації, лягають на землю навколо ченця, який сидить в позі лотоса , і теж годинами дивляться в далечінь.

Перших чотирьох тигренят вигодувала собака, яка жила у храмі.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Китайські поросята приручили тигрів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі