пʼятниця, 18 грудня 2009 14:19

Китайські фахівці з нетрадиційної медицини винайшли ліки від "свинячого" грипу

Китайські фахівці з нетрадиційної медицини винайшли ліки від "свинячого" грипу

Китайським ученим вдалося розробити нові ефективні ліки проти "свинячого" грипу, з рецептом, заснованим на традиційній китайській медицині.

Розробка нових ліків велася з літа 2009 року за підтримки влади Пекіну, що вклала в дослідження 1,5 млн доларів США. Клінічні випробування проходили в 11 медичних установах чотирьох провінцій і міст центрального підпорядкування і показали позитивні результати. Ні у кого з хворих не було виявлено негативної реакції. Ліки добре знижують температуру і усувають респіраторні симптоми.

У розробці ліків брали участь більше 120 китайських фахівців в сфері традиційної та нетрадиційної медицини. Міська адміністрація подала заявку на оформлення патенту і збирається представити засіб не тільки в Китаї, але і за його межами.

Повідомляється, що вартість ліків невелика і це робить його використання вигіднішим, ніж застосування засобів європейської медицини.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Китайські фахівці з нетрадиційної медицини винайшли ліки від "свинячого" грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі