вівторок, 25 грудня 2007 08:48

Китай та Індія проводять перші в історії двох країн спільні військові навчання

Армійські підрозділи Китаю та Індії розпочали третю фазу перших в історії двох країн спільних військових навчань під кодовою назвою "Рука об руку - 2007" у південно-західній китайській провінції Юньнань, повідомляють китайські військові.

Третя, завершальна, фаза навчань, які носять антитерористичний характер, проходить у горах поблизу міста Куньмін - адміністративного центру провінції. У них беруть участь 206 китайських і індійських військовослужбовців.

За сценарієм учень, 56 "терористів з якоїсь міжнародної терористичної організації" вторглися в прикордонний район на стику кордонів Китаю і Індії. "Терористи" створили в районі "опорну базу", захопили "заручників" і почали нападати "на прикордонну торгову зону".

Фінальна стадія спільних навчань, повідомили китайські військові, включає створення спільного з індійськими військовослужбовцями командного пункту, розробку спільної військової операції, практичні дії по розгрому "терористичної бази" і звільненню "заручників", повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Китай та Індія проводять перші в історії двох країн спільні військові навчання ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі