понеділок, 09 липня 2007 11:31

Китай розслідує дію препарату, завдяки якому схудла дочка Клінтонів

Китайське телебачення провело розслідування дії препарату, який продається в країні і, за словами виробників, допоміг дочці колишнього президента США Біла Клінтона Челсі скинути 12 кг за місяць. Йдеться про пластир на основі трав, який слід приклеювати до тих частин тіла, де спостерігається надлишок жиру. Потім потрібно просто почекати, поки жир почне витікати назовню.

Китайські тележурналісти провели експерименти, які показали, що стікаючий жир ллється з самого пластиру: якщо приклеїти його до нагрітої чашки або екрану працюючого телевізора, спостерігається той же ефект.

Пластир America Seven-Point Thinness нібито імпортується із США, де, за словами виробника, він дуже популярний, але насправді він виробляється в китайському Тянцзіні.

Продажі препарату в Китаї за декілька місяців, що пройшли з моменту виходу на ринок, складають більше 200 млн. юанів ($26,32 млн.), повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Китай розслідує дію препарату, завдяки якому схудла дочка Клінтонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі