вівторок, 25 вересня 2007 09:16

Кіт, що зник три місяці тому під час торнадо, возз"єднався зі своєю хазяйкою

Останній раз кота Смокі бачили 7 червня – незадовго до того, як торнадо повністю зруйнував мобільний будиночок Ванди Плоеджер у штаті Вісконсін (США). Коли господиня повернулася ввечері з роботи, то знайти свого улюбленця серед руїн будинку і розкиданих всюди речей їй не вдалося. Плоеджер, яка сама була змушена якийсь час жити у свого колишнього чоловіка, розповідає, що вона завжди знала, що Смокі не загинув, а просто знаходиться десь у іншому місці. "Я постійно говорила своїй сестрі, що в мене не було поганого передчуття відносно Смокі, – говорить жінка, – я завжди знала, що він повернеться".

І дійсно, кіт це зробив. Точніше, хазяйка, проїжджаючи приблизно в п"яти кілометрах від того місця, де стояв її будинок, помітила на горбі димчасту пляму. Придивившись, Ванда зрозуміла, що це кішка. Вона попросила водія зупинити машину і, піднявшись на горб, почала кликати до себе тваринку, доки та не підійшла. Придивившись ближче, жінка зрозуміла, що не помилилася – кіт виявився ні ким іншим, як зниклим Смокі.

Звір скинув півтора кілограми і важить зараз лише трошки більше трьох. Хазяйка годує його антибіотиками, щоб зняти запалення, яке стало, вочевидь, результатом котячих розборок.

Проте Ванда Плоеджер повна оптимізму. Вона навіть хоче купити новий будинок на колесах і поселитися на тому самому місці, де жила раніше. Тепер, на її думку, це має сенс: "Це місце не було таким, як раніше без Смокі", – говорить жінка. NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Кіт, що зник три місяці тому під час торнадо, возз"єднався зі своєю хазяйкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі