пʼятниця, 21 грудня 2007 17:52

Кіт проїхав 2 тис км під капотом автомобіля (ФОТО)

 

Бродячий кіт проїхав під капотом автомобіля дві тисячі кілометрів від португальського міста Тавіра до голландського міста Марення, повідомило в четвер агентство ANP.

Голландське подружжя Яап та Іне Хюлеман відпочивала протягом шести тижнів в Португалії в невеликому будиночку в Тавірі. Там до них регулярно навідувався бродячий кіт, якого вони підгодовували зі свого столу.

Хюлемани дали йому кличку Тигр. Коли вони стали збиратися додому до Голландії, Тигр несподівано пропав, і вони ніде не могли його знайти. Сім"я відправилася в дорогу і подолала дві тисячі кілометрів, перш ніж на бензозаправці в місті Бреда Іне почула нявкання, що доносилося з-під капота автомашини, повідомляє РИА "Новости".

Відкривши капот, подружжя зі здивуванням виявило знайомого кота, що весь цей час просидів поряд з двигуном.

Яап та Іне вирішили узяти Тигра додому. До цього у них в сім"ї завжди були собаки, останній з яких помер минулого літа. "Він сам нас вибрав, і ми дуже раді цьому", - сказала Іне з цього приводу, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Кіт проїхав 2 тис км під капотом автомобіля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі