понеділок, 29 листопада 2010 11:14

Кіровоградська міліція не пускає автобуси з протестувальниками

Кіровоградська міліція не пускає автобуси з протестувальниками

Під Кіровоградом міліція затримувала автобуси з протестувальниками, які їхали до Києва на акцію протесту проти Податкового кодексу.

Про це повідомив керівник групи протестувальників Микола Загарук.

За його словами, рейсовий автобус, у якому знаходилося 90 пасажирів, серед яких були й учасники акції, правоохоронці затримали о 01:30 на виїзді з Кіровограду і протримали до 6 ранку понеділка.

Загарук зазначив, що ДАІ виставило блокпости та не випускає автобуси під різними приводами.

"Перший раз не було відмітки у водія, що він пройшов медичне обстеження. Другий раз казали, що путьовки немає. А третій раз сказали, що наказ Могильова не випускати нікого", - розповів він.

За словами керівника групи протестувальників, коли пасажири автобуса почали фотографувати інспекторів ДАІ, то правоохоронці відправили машину на штрафну стоянку. Учасники акції їдуть до Києва вже своїм ходом

Загарук зазначив, що автобус затримав інспектор ДАІ Ковальов Сергій Володимирович. Також, за його словами, до цього затримали ще одну маршрутку, яка прямувала до Києва.

Нагадаємо, що після вшанування пам'яті жертв Голодомору Президент Віктор Янукович та голова уряду Микола Азаров без попередження заїхали у наметове містечко підприємців "місто Волі" на Майдані Незалежності.

У свою чергу головний координатор акції протесту проти Податкового кодексу Олександр Данилюк заявив, що влада боїться соціального вибуху і не хоче виглядати не в кращому світлі перед партнерами країн Західної Європи.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградська міліція не пускає автобуси з протестувальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі