понеділок, 02 липня 2007 10:14

Кіркорова не пустили на закриття Московського кінофестівалю

В Москві пройшла церемонія закриття 29-го Московського Міжнародного кінофестивалю. Головний призом - Золотим "Святим Георгієм" - був нагороджений фільм "Подорож з домашніми тваринами" Віра Сторожової.

Червона доріжка перед кінотеатром "Пушкінський" на закритті ММКФ на подив не радувала відомими особами. Головними зірками, що продефілювали під звуки оркестру, були президент фестивалю Микита Михалков і співак Філіп Кіркоров під руку з продюсером Діми Білана Яною Рудковською.

Коли ж Філіп разом з Рудковською підійшов до дверей залу, дорогу поп-королю перегородив упертий охоронець, заявивши: "Церемонія вже почалася! Даруйте, у нас є розпорядження не пускати що запізнилися!" За Кіркорова заступилися всі фотографи, що стояли поряд, але охоронець був непохитний.

Хтось спробував додзвонитися до Михалкова, проте мобільний телефон президента ММКФ був відключений. Микита Сергійович вже був на сцені і навіть не підозрював про скандал, що вибухнув у фойє. "Підемо звідси!" - запропонував Кіркоров Рудковськой і пішов в розташований неподалік ресторан "Пушкін".

Відзначимо, на церемонію закриття ММКФ не пускали навіть переможців. Наприклад, потрапити в зал не змогла актриса Ксенія Кутепова, що зіграла головну роль у фільмі-лауреатові "Подорожі з домашніми тваринами", повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Кіркорова не пустили на закриття Московського кінофестівалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі