четвер, 28 лютого 2008 17:39

Киргизького суддю звільнили за п"янку в літаку

Президент Киргизстана Курманбек Бакієв звільнив голову суду міста Сулюкти. Суддя Аскар уулу Тинарбек знятий з посади за негідну поведінку на борту літака, який повинен був вилетіти з Оша до Бішкек.

Інцидент відбувся 9 лютого. За даними президентської прес-служби, потрапивши в салон, суддя почав ображати бортпровідників. Повідомляється, що він знаходився в нетверезому стані.

Щоб призвати його до порядку, командир літака зупинив підготовку до польоту і викликав співробітників Служби авіаційній безпеці. Суддя, за інформацією прес-служби, не реагував на зауваження і поводився агресивно. У чому конкретно виражалася його агресивність, джерело не уточнює.

У результаті Аскар уулу Тинарбек був знятий з рейса і переданий міліції. Літак вилетів до Бішкек з півгодинним запізненням.

У прес-службі президента відзначили, що дії Аскара уулу Тинарбека підривають авторитет судової влади, тому він не може більш обіймати посаду судді, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Киргизького суддю звільнили за п"янку в літаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі