середа, 07 березня 2007 16:39

Киргизькі спецслужби готуються до можливих терактів

Співробітники киргизьких спецслужб переведені на посилений варіант несення служби у зв"язку з тим, що керівництво Держкомітету національної безпеки (ДКНБ) отримало інформацію про підготовку терактів у Бішкеку. Про це повідомив начальник Бішкекського міського управління ДКНБОй-Талбек Осмонов.

- Співробітники бішкекського управління держкомітету національної безпеки і оперативні співробітники спецслужб Киргизії переведені на посилений режим роботи у зв"язку з оперативною інформацією про можливі теракти в столиці в березні цього року, - заявив Осмонов.

За його словами, керівництво комітету не сумнівається в "об"єктивності отриманої інформації", оскільки вона була отримана з різних "заслуговуючих довіри джерел".

У зв"язку з можливими терактами співробітники киргизьких спецслужб проводять цілий комплекс профілактичних робіт з попередження і запобігання можливих злочинів. Місця масового скупчення людей узяті під особливий контроль.

У ДКНБ вважають, що загроза терактів може виходити від різних міжнародних терористичних організацій, а також від тих радикальних угруповань, чиї члени були знищені і затримані під час спецоперацій спецслужб на півдні Киргизії влітку і восени минулого року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Киргизькі спецслужби готуються до можливих терактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі