пʼятниця, 31 липня 2009 14:41

Кім Чен Ір прийшов на фабрику без апарату "штучної нирки" (ФОТО)

Кім Чен Ір напередодні відвідав в Пхеньяні одну з текстильних фабрик.

Глава північнокорейської держави, судячи з цього повідомлення, "тепло поговорив з робітницями нещодавно модернізованого підприємства і закликав їх підвищувати продуктивність праці".

При цьому його супроводжували секретар ЦК Трудової партії Кореї Кім Гі Нам, заввідділом ЦК ТПК Пак Нам Гі та заввідділом партії Кім Ген Хі - молодша сестра Кім Чен Іра.

Нагадаємо, Лідер КНДР Кім Чен Ір двічі на тиждень проходить курс лікування нирок із застосуванням діалізу. Таке ствердження прозвучало в одній з останніх передач сеульської радіокомпанії "Відкрите радіо", орієнтованих на КНДР, з посиланням на "джерела в Пхеньяні". За даними цих джерел, стан здоров"я Кім Чен Іра у зв"язку з цією хворобою, що отримала розвиток через діабет, нібито помітно погіршився в травні минулого року. Це і спонукало лікарів, за ствердженням джерел, рекомендувати тоді 67-річному керівникові КНДР діаліз.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ір прийшов на фабрику без апарату "штучної нирки" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі