понеділок, 29 грудня 2008 09:37

Кількість жертв авіаударів по сектору Газа досягла 310 осіб

Кількість жертв авіаударів по сектору Газа досягла 310 осіб
310 осіб загинули і майже 700 поранені під час авіаударів, яких два дні завдають ізраїльські війська по сектору Газа.

Лише минулої ночі вони розбомбили щонайменше 20 об"єктів. Серед них – гуртожиток Ісламського університету, передає ICTV.

В Ізраїлі заявляють, що вони атакують бойовиків ХАМАС, які обстрілюють ракетами їхню територію. Однак жертви та постраждалі є й серед цивільних, зокрема серед іноземців. Так, під час операції ізраїльтян під час вибуху бомби поранило українку та її дитину. Їх доправили до госпіталю. Посольство України в Ізраїлі стежить за подіями, аби, у разі потреби, надати допомогу нашим співгромадянам, які перебувають в регіоні.

Тим часом ізраїльське керівництво на щотижневому засіданні вирішило мобілізувати 6,5 тис. резервістів і не відкидає можливості вторгнення на палестинську територію.

Світ операцію ізраїльтян засуджує. Рада Безпеки ООН вимагає негайно її припинити. У різних країнах, переважно арабських та європейських, проходять акції протесту проти дій ізраїльської армії у секторі Газа.


Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв авіаударів по сектору Газа досягла 310 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі