субота, 09 лютого 2008 19:00

Кількість випадків виявлення НЛО у Британії збільшилася на 40%

Кількість спостережень НЛО у Великій Британії збільшилася за останній рік на 40 відсотків.

У міністерстві оборони є дані про 135 таких повідомлень за цей період. Серед них є, наприклад, випадок, коли люди спостерігали два об"єкти шириною в милю. Мова йде про двох пілотів на авіалінії, що надає повідомленню вірогідності. Один з пілотів, 50-річний Рей Бойєр, говорить: "Я не стверджую, що це було щось неземне, але за роки польотів я не бачив нічого подібного".

Нік Поуп, що в 1991 по 1994 рік очолював відділ Міноборони, який займається розслідуванням повідомлень про НЛО, говорить: "Це свідчення - ніби бомба, що розірвалася. НЛО було довжиною більше милі й було відзначено радаром. Це найцікавіш повідомлення про НЛО, що надійшло до міністерства за останні роки".

У відомстві повідомили, що серед інших свідчень були спостереження об"єктів у формі сигар, вогнів у небі й "класичних" тарілок. Всі вони надійшли за рік з Англії, Шотландії й Уельсу.

Один очевидець із Ротерхему говорить, що спостерігав у небі яскравий трикутний об"єкт, що спочатку перебував на місці, а потім став рухатися. У Дуксфорді люди спостерігали біля 50 об"єктів, кожен з одним помаранчевим вогнем, які зібралися разом, а потім полетіли нагору. Є й смішні повідомлення: один турист, що відпочивав недалеко від Кардіффа заявив, що космічний корабель викрав його собаку й потягнув намет.

Поки що всі матеріали про спостереження НЛО й результати розслідувань Міноборони тримає в секреті, але незабаром готується опублікувати архів з 10 тис. свідчень, зареєстрованих з 50-х років минулого століття, повідомляє Telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Кількість випадків виявлення НЛО у Британії збільшилася на 40%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі