субота, 25 вересня 2010 12:17

Кількість постраждалих від теракту в Махачкалі зросла до 42 осіб

Кількість постраждалих від теракту в Махачкалі зросла до 42 осіб
У результаті самопідрива терориста-смертника в ніч на суботу в Махачкалі, за уточненими даними, постраждали 42 людини, 30 з них госпіталізовані. Двоє осіб загинули. Про це повідомили в правоохоронних органах Дагестану.

Встановлені особи всіх потерпілих, складені їх списки. Раніше повідомлялося про 30 постраждалих.

Слідчим управлінням СКП по Дагестану порушено кримінальну справу за фактом самопідриву терориста-самогубці в Махачкалі.

Кримінальну справу порушено за статтями 205 (терористичний акт), 317 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу), 30-105 (замах на вбивство двох і більше осіб, скоєне загальнонебезпечним способом, 222 (незаконний обіг зброї) і 223 (незаконне виготовлення зброї і вибухових пристроїв). Слідчі заходи по порушеній кримінальній справі тривають.

Інцидент стався о 22:35 за київським часом п"ятниці біля будинку номер 29 по проспекту Акушинського, де було виставлено перше зовнішнє кільце оточення зони контртерористичної операції (КТО).

"За попередніми даними, терорист-самогубця намагався проникнути на місце проведення спецоперації, проте був зупинений міліціонерами, які стоять у зовнішньому кільці оточення. Тут він активував вибуховий пристрій", - розповів раніше представник прес-служби МВС Дагестану.

Режим КТО в районі вулиці Магістральна в Махачкалі був введений ввечері в п"ятницю після того, як в прилеглому кварталі була блокована група бойовиків.

За матеріалами Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Кількість постраждалих від теракту в Махачкалі зросла до 42 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі