субота, 21 червня 2008 11:55

Кількість отруєних на дні народження в Миколаївській області зросла до 18 людей

Протягом 16-18 червня в інфекційне відділення Доманівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт шпиталізовано 10 людей (жителі смт Доманівка), які святкували 16 червня день народження в приватному домогосподарстві та вживали їжу домашнього приготування.

20 червня в інфекційне відділення Доманівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт шпиталізовано ще 3 людей повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

В 10 людей лабораторно підтверджено діагноз - сальмонельоз. Станом на 7 годину 21 червня всього на лікуванні перебуває 18 людей, перебіг захворювання яких: 13 людей - у стані середнього ступеня тяжкості, 5 людей - у стані легкого ступеня тяжкості. Всього на дні народження було 22 людини, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Кількість отруєних на дні народження в Миколаївській області зросла до 18 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі