четвер, 19 липня 2007 20:02

Кількість госпіталізованих в результаті аварії в Львівській області зросла до 152 осіб

Кількість госпіталізованих в результаті залізничної аварії поблизу станції Ожидів (Львівській області) зросла до 152 осіб (з них 27 дітей), зокрема 14 рятувальників МінНС, 3 медичних працівника, інші - жителі населених пунктів.

Про це йдеться в спільному повідомленні прес-служб Міністерства з питань надзвичайних ситуацій і Міністерства охорони здоров"я України.

Серед госпіталізованих важко хворих немає, йдеться в повідомленні.

У повідомленні прес-служб МінНС і Мінохоронздоров"я також підкреслюється, що "за наслідками моніторингу навколишнього середовища (повітря, води, ґрунту, продуктів рослинництва) фахівці санепідслужби відхилень від нормативів, що діють, не виявили".

Крім того, в даний час підняті і завантажені 2 цистерни. На 9 цистернах здійснюються роботи по ліквідації пробоїн і тріщин. Цілодобово підтримується подача пожежної піни на пошкоджені цистерни і забруднену фосфором територію.

На п"ятницю, 20 липня, заплановано підняття, завантаження і транспортування цистерн з жовтим фосфором, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Кількість госпіталізованих в результаті аварії в Львівській області зросла до 152 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі