четвер, 01 листопада 2007 08:23

Кількість дорожніх патрулів ДАІ побільшає у вихідні та святкові дні

За ініціативою керівництва Міністерства внутрішніх справ України, зважаючи на збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод у п`ятницю, вихідні та святкові дні, ухвалено рішення про посилення дорожньо-патрульної служби максимальною кількістю особового складу підрозділів Державтоінспекції.

Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС, збільшення кількості особового складу передбачено за рахунок працівників апаратів обласних підрозділів Державтоінспекції, спеціального загону "Кобра" та інших служб ДАІ.

Головне завдання посилених нарядів, що працюватимуть в такі дні – профілактика дорожньо-транспортних пригод, а саме – виявлення та документування порушень Правил дорожнього руху, насамперед, у місцях концентрації ДТП.

Хід проведення та результати посилених профілактичних заходів Державтоінспекції перебувають на постійному контролі керівництва МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Кількість дорожніх патрулів ДАІ побільшає у вихідні та святкові дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі