середа, 23 березня 2016 11:50

Кіборга призначили командиром 3-го полку спецназу

Сьогодні призначили нового командира Кіровоградського 3-го полку спецпризначення. Ним став бойовий офіцер полковник Олександр Трепак. Він із перших днів війни на сході України брав участь у військових операціях і зі своїм підрозділом захищав Донецький аеропорт. Про це повідомляє волонтер Роман Сініцин.

7 квітня 2014 року Олександр Трепак організовував і керував відбиттям атак бойовиків на Центральну артилерійську базу озброєння у селі Парасковіївка Бахмутського району Донеччини. Після лікування в госпіталі, із 27 серпня по 3 жовтня 2014 року, був старшим військовим начальником з оборони території аеропорту Донецьк. Отримав там важке поранення і довго лікувався. За оборону летовища отримав зірку героя України.

  Олександр Трепак в ДАП
Олександр Трепак в ДАП

Попередній командир полку Віталій Пікулін пішов на підвищення.

Також за даними волонтера, призначили командира 73-го центру морських спецоперацій. Ним став капітан І рангу Едуард Шевченко. Він також воює на Донбасі з перших днів. Повний кавалер ордену "За мужність".

  Едуард Шевченко
Едуард Шевченко

У зоні АТО загинули два командира 73-го центру. У серпні 2014 рік у боях з терористами на сході України загинув капітан першого рангу Олексій Зінченко. А в січні 2015 року прикриваючи своїм тілом трьох бійців отримав смертельні поранення капітан першого рангу Юрій Олефіренко.

Нагадаємо, раніше кіборга-майора Євгена Жукова на позивний "Маршал" призначили заступником начальника Департаменту патрульної служби МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Кіборга призначили командиром 3-го полку спецназу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі