пʼятниця, 13 листопада 2015 13:19

"Кіборга" і майстра спорту з пауерліфтінгу не взяли в нову поліції за станом здоров'я

"Кіборга" і майстра спорту з пауерліфтінгу не взяли в нову поліції за станом здоров'я
Кіборг праворуч фото: facebook.com

Павла Козбана - "кіборга" з позивним "Данте" та майстра спорту з пауерліфтінгу не взяли в нову поліції за станом здоров'я. Він подав заявку в місті Черкаси, але медична комісія сказала, що він недостатньо здоровий, пише письменник Леонід Кантер у себе на сторінці у Facebook.

"Не знаю, чи змінить що-небудь це повідомлення, але якщо журналісти не залишать це без уваги, принаймні є шанс, що у нас у поліції будуть не тупі жирні дебіли, а спортивні молоді патріоти", - каже письменник.

Козбан воював у складі Добровольчого Українського Корпусу та в 93-й механізованій бригаді. Був механіком танка. Брав участь у боях в Пісках, що на Донеччині.

Схожа історія і в добровольця з Косова, що на Франківщині. Володимир Кузяк - єдиний працівник Коломийського райвідділу міліції, який не пройшов атестацію в нову поліцію, хоча виявив бажання працювати і далі. Атестаційна комісія на роботу в нову поліцію не взяла. Чоловік заявляє, що нині кадрову перевірку проводять ті самі люди, які працювали за часів попередньої влади і які нічого змінювати не хочуть.

Зараз ви читаєте новину «"Кіборга" і майстра спорту з пауерліфтінгу не взяли в нову поліції за станом здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі