середа, 28 жовтня 2020 12:54

Кіберполіція викрила 41 незаконний онлайн-кінотеатр

Кіберполіція викрила 41 незаконний онлайн-кінотеатр
Правоохоронці припинили діяльність компанії, що здійснювала фінансування піратства шляхом розповсюдження тізерної реклами. Фото: cyberpolice.gov.ua

Кіберполіція закрила 41 онлайн-кінотеатр, де надавався доступ до перегляду кіно без згоди правовласників.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою "Пірат", повідомила пресслужа Кіберполіції.

"Загальна кількість відвідувачів онлайн-кінотеатрів сягала 10 млн користувачів на день. Прибуток зловмисники отримували за розміщення реклами на вказаних ресурсах. Загальна сума збитків, завданих правовласникам, становить 25 млн грн", - йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровській, Закарпатській, Миколаївській та Сумській областях також було викрито осіб, які незаконно здійснювали ретрансляцію національних телеканалів. Крім цього, правоохоронці припинили діяльність компанії, що здійснювала фінансування піратства шляхом розповсюдження тизерної реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пів мільйона доларів на місяць: поліція викрила схему створення казино "під ключ"

Кіберполіція в Києві викрила зловмисників, які під приводом продажу масок ошукали громадян на 2 млн грн. Про це інформує департамент комунікації Національної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Кіберполіція викрила 41 незаконний онлайн-кінотеатр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі