пʼятниця, 18 квітня 2008 14:03

Кеті Холмс хоче забрати дочку від Тома Круза і прорепетирувати розлучення

Пригнічена шлюбом з Томом Крузом, Кеті Холмс має намір забрати їх доньку Сурі з собою до Нью-Йорка. Проте Том рішуче проти. Журнал Star пише, що Кеті, якій запропонували роль на Бродвеї, намагається вирватися з-під контролю свого чоловіка і переїхати на Манхеттен, що буде свого роду репетицією розлучення.

"Їй дуже потрібно трохи побути одній, але Том ні за що не дозволить їй забрати Сурі. Він не любить надовго втрачати їх обох із поля зору. Він сказав, що якщо вона поїде до Нью-Йорка, то він поїде разом з нею, - говорить джерело. - Коли мова заходить про Сурі, Том не йде ні на які компроміси".

Поки її батьки сперечаються, маленька Сурі, якій 18 квітня виповнюється 2 роки, проводить велику частину часу з нянями, а не з мамою і татом. "Їй приділяють багато уваги, але будь-яка дитина хоче бути разом з батьками. Їх не замінити", - говорить джерело.

Відзначимо, що не дивлячись на те, що перші кілька місяців після народження батьки приховували її від очей громадськості, Сурі вже встигла з"явитися на обкладинці жовтневого номера Vanity Fair і в безлічі таблоїдів - разом зі своїми відомими батьками.

Кеті Холмс народилася і виросла до Толедо, штату Огайо, США і не дивлячись на те, що думала, що акторська кар"єра і Середній Захід несумісні, пішла в акторську школу. Вона досягла неймовірного успіху, приймаючи участь у фільмах і телевізійних проектах, і при цьому витрачаючи мінімум зусиль на прослуховування.

Том Круз народився в Сіракузі, штат Нью-Йорк, США - американський актор, режисер, продюсер, сценарист. Один з найбільш високооплачуваних американських акторів, зіграв у великій кількості фільмів з великими касовими зборами, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс хоче забрати дочку від Тома Круза і прорепетирувати розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі