середа, 20 жовтня 2010 12:22

Кернес обіцяв Харкову власний Діснейленд

Кернес обіцяв Харкову власний Діснейленд

У Харківській міській раді презентували макет майбутнього комплексу атракціонів і розваг, який заплановано розмістити в центральному парку міста ім. Горького, повідомляє ІМК з посиланням на прес-службу міськради.

У центрі цього комплексу, за інформацією прес-служби, буде величезне оглядове колесо. Також у парку планується кілька висотних атракціонів: "ланцюгові" каруселі й знамениті "американські гірки".

Передбачено будівництво атракціонів для малих дітей, спортивних кортів і комплексу для любителів екстремальних видів спорту. Вони будуть розташовані вздовж алеї в північній частині парку. У комплексі також буде піратський ставок з кораблем морських розбійників. У ставку можна буде плавати на човнах, а автодром імітуватиме частину справжнього міста.

"Харків був, є і буде першим, – заявив в.о. мера Харкова Геннадій Кернес на презентації проекту. – Цей парк передбачає зони відпочинку для всіх категорій людей – як для дітей різного віку, так і для дорослих і літніх осіб. Ми використовуємо всі можливості, в тому числі й залучимо приватних партнерів, щоб парк відкрився у 2012 році, хоча це дуже складно. Але головне – у нас є початок. Цей парк розваг незабаром з`явиться не на макеті, а в реальному житті. Упевнений, ніхто не залишиться розчарований. Думаю, я відвідуватиму цей парк разом зі своїми дітьми та онуками, коли він стане доступним для всіх харків`ян".

Як повідомлялося, перший символічний камінь майбутнього харківського "Діснейленду" у вигляді величезного кристалу заклали в.о. міського голови Кернес і голова харківської облдержадміністрації Михайло Добкін – на честь Дня захисту дітей.

Зараз ви читаєте новину «Кернес обіцяв Харкову власний Діснейленд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі