понеділок, 13 вересня 2010 19:48

Керівника "Київзеленбуду" оголосили в розшук за розтрату 10 млн

Керівника "Київзеленбуду" оголосили в розшук за розтрату 10 млн
Правоохоронні органи за поданням прокуратури розшукують одного з керівників комунального об"єднання "Київзеленбуд" Олега Лукаша.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник столичного прокурора Володимир Молодик.

За словами В. Молодика, чиновника "Київзеленбуду" підозрюють у розтраті 10 млн. грн. бюджетних коштів.

Нагадаємо, минулого тижня Генеральний прокурор України Олександр Медведько заявив, що правоохоронні органи розслідують 22 кримінальні справи, порушені за фактами порушень законодавства представниками команди мера Києва Леоніда Черновецького.

Крім того, за даними начальника прес-центру Служби безпеки України Марини Остапенко, СБУ порушила і розслідує п"ять кримінальних справ за фактами скоєння посадових злочинів службовими особами київської мерії.

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про взяття під варту начальника Головного управління охорони культурної спадщини Київської міської держадміністрації Руслана Кухаренка. Також арештована начальник управління з питань землекористування та містобудування секретаріату Київради Світлана Макєєва.
Ліга
Зараз ви читаєте новину «Керівника "Київзеленбуду" оголосили в розшук за розтрату 10 млн ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі