середа, 30 травня 2007 11:19

Керівника експлуатації київських водоймищ звільнили зі скандалом

Київська державна міськадміністрація адміністрація замінила керівника комунального підприємства з охорони, утримання, експлуатації внутрішніх водоймищ "Плесо".

Причинами звільнення директора Миколи Щепця стали невчасна підготовка до літнього сезону і те, що за рік директор не зміг отримати ліцензію на рятувальну діяльність.

За словами начальника Головного управління внутрішнього фінансового контролю і аудиту Геннадія Пліса, "Щепець систематично ігнорував всі зауваження і вимоги усунути недоліки, виявлені під час перевірок. Через це підприємству, за попередніми даними, нанесені збитки на 360 тис. грн".

В даний момент в.о. підприємства є призначений мером Андрій Ревенко. Про те, як саме підприємство підготувало пляжі і зони відпочинку біля води, на розширеному засіданні колегії КМДА 1 червня повинен доповісти начальник Головного управління комунального господарства Михайло Шпарик.

ДКП "Плесо" було створене в 1995 р., з моменту створення до недавнього часу його беззмінно очолював Щепець, пише  Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Керівника експлуатації київських водоймищ звільнили зі скандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі