понеділок, 07 квітня 2008 14:05

Кемерон Діаз роздяглася для GQ (ФОТО)
8

Актриса Камерон Діаз з"явилася на обкладинці нового номера GQ у вельми привабливому вигляді - напіводягнена і з довгими голими ногами.

Автором фотографій Діаз, які були опубліковані в спеціальному голлівудському випуску журналу GQThe 2008 HollywoodSpecial, є британський fashion-фотограф Саймон Емметт.

У інтерв"ю Кемерон призналася, що дуже любить хлопців. "Я з розуму від них сходжу. І ця пристрасть не змінилася з тих пір, коли я була ще юною".

Ще Кемерон розповіла про те, як у неї проходять побачення: "Я перша запрошую хлопця на побачення. Це весело."

"Але я зовсім не селюк - навпаки, я дуже-дуже жіночна. І розумію, наскільки це може бути відлякуюче."

Повідала Діас і про свій стиль у відносинах. "Коли у мене з кимось роман, я дуже лояльна. Я дуже багато віддаю."

"Але взагалі було здорово не мати бойфренда за останній рік. Вперше за десять років у мене немає хлопця, і я насолоджуюся цим моментом. Я завела б роман, якби мені цього хотілося, але мені ще стільки всього треба встигнути зробити".

"Мені подобається бути незаміжньою. І я ще поки не перебісилася."

Зірка фільму "Ангели Чарлі" довгий час зустрічалася з поп-співаком Джастіном Тімберлейком і розлучилася з ним в січні 2007 року. Зараз, з чуток, не дивлячись на гучні заяви, вона крутить романи з серфінгистом Келлі Слейтором і рок-музикантом Джоном Майером, повідомляє ТПОНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон Діаз роздяглася для GQ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі