середа, 29 жовтня 2008 14:27

Казахські підприємці написали лист Майклу Джексону

Підприємці з Карагандинської області Казахстану написали лист американському поп-виконавцю. Майклу Джексону, повідомляє "Інтерфакс". Бізнесмени цікавляться, чи отримує Джексон авторські гонорари за використання його пісень в кафе і ресторанах Казахстану.

Як заявив президент центрально-казахстанської асоціації підприємців Талгат Доскенов, казахське міністерство юстиції регулярно збирає з підприємців гроші за використання музики того або іншого виконавця в тих, що належать їм розважальних закладах.

"Річ у тому, що як тільки в кафе або ресторані включається пісня того чи іншого артиста, з"являються співробітники обласного департаменту юстиції і вимагають поважати авторські права і заплатити гроші артистові за використання їх пісень в ресторані", - пояснив Доскенов. Чому адресатом листа з питанням про гонорари підприємці вибрали саме Джексона, не уточнюється.

Очікується, що найближчим часом вийде альбом хітів Майкла Джексона "King of Pop", незабаром після реліза якого співак відправиться в гастрольний тур. Проте офіційно ця інформація не підтверджена.

Зараз ви читаєте новину «Казахські підприємці написали лист Майклу Джексону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі