субота, 12 липня 2008 16:21

Катю Гордон покарали після скандалу з Ксюшою Собчак

 
Ведуча КатяГордон усунена від ефіру радіостанції "Маяк" за коментарі, які вона дала в своєму ЖЖ після прямого ефіру з Ксенією Собчак. Про це радіостанції "Відлуння Москви" повідомив глава дирекції радіомовлення ВГТРК Сергій Архипов, підтвердивши тим самим інформацію, яка з"явилася раніше в п"ятницю в інтернет-блогах.

Архипов підкреслив, що причиною цього став не сам ефір з Собчак, а коментарі після бесіди, на які ведучий не має права.

Сама Гордон поки ніяк не прокоментувала інформацію про своє усунення, її мобільний телефон вимкнено.

Ксенія Собчак 3 липня була гостею програми "Культ особи", яку ведуть Дмитро Глуховській і Катя Гордон. В ході бесіди Гордон і Собчак ледь не полаялися. Після ефіру, в своєму блозі в Живому Журналі Гордон звинуватила Собчак у використанні зв"язків у верхах для усунення її від ефіру і фактично викликала Собчак на дуель.

В даний час ЖЖ Каті Гордон з невідомих причин недоступний, тому цитати наводяться по газеті "Комсомольська правда": "Твої дзвінки начальству і знайомим виглядають убого... Якщо ти готова зустрітися зі мною на нейтральній території або у тебе в ефірі, де у мене не зв"язані руки - прийду обов"язково, бо приймаю твій виклик! При цьому, оговтавшись від здивування, що медіа-роль активної хабалки - це твоя реальна суть - готова поблажливо і цього разу спокійно пояснити: чому ти здійснюєш щоденну підлоту по відношенню до нового покоління країни, примушуючи його думати, що твоя модель поведінки і поведінка твоїх вихованців - шлях до успіху і шоколаду".

Зараз ви читаєте новину «Катю Гордон покарали після скандалу з Ксюшою Собчак ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі