четвер, 08 червня 2017 18:47

Каток, бульдозер, вогонь - чим знищують санкційні продукти в РФ

Каток, бульдозер, вогонь - чим знищують санкційні продукти в РФ
В РФ знищили 8,2 тис тонн санкційних продуктів / фото: Якутия.Инфо

У Білгородській області Росії спалили 206 кг виробленої в США червоної ікри горбуші, ввезення якої на територію Росії заборонено.

Найнезвичайніші способи знищення в Росії санкційної продукції зібрали на порталі "Новое время".

Знищення іноземних продовольчих і побутових продуктів, ввели як "симетричну взаємну відповідь" на міжнародні санкції проти Росії.

Заходи проводять, починаючи з 6 серпня 2015-го.

Вогнем

15 серпня 2015-го стало відомо, що білгородські митники виявили і спалили 50 каченят харківського походження.

Вогнем у мобільному крематорії

15 серпня 2015-го в місті Агриз у Татарстані спалили 8 кг помідорів з Литви. Помідори спалили на очах у продавців, попередньо зачитавши документи про їх походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За тиждень у Крим не пустили 2 т українських харчів

Бульдозером

12 серпня 2015-го в селищі Апастово в російській республіці Татарстан в магазині співачки Алсу виявили три тушки санкційних гусей без супровідних документів і з найменуванням тільки англійською мовою.

Трактором

21 червня 2016-го Россільгоспнагляд повідомив, що в Росії на Кубані 38 т санкцій полуниці з України знищили за допомогою бульдозера. Під знищення потрапили дві партії нелегальних ягід. Першу партію полуниці вагою 19,5 т виявили в автомобілі в морському порту Кавказу.

Відбілювач

20 серпня 2015-го ЗМІ передали, що в російській Самарі знищили 12 кг сиру, заливши його білизною. 9 кг сиру Паризька корівка і 3 кг сиру сортів Едам і Тильзитер працівники прокуратури і місцевого Россільгоспнагляду виявили в магазині торгової мережі "Пятерочка".

9 серпня 2015-го роздавили катком 9,5 т сиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дотиснути Росію - дипломат

За даними Россільгоспнагляду, за рік дії указу в Росії знищили більш як 8,2 тис. т забороненої до ввезення продукції. Водночас зазначають, що, за інформацією Росстату, кожен шостий росіянин перебуває зараз за межею бідності.

Зараз ви читаєте новину «Каток, бульдозер, вогонь - чим знищують санкційні продукти в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі