четвер, 05 червня 2008 18:03

Катерину Нікіфорову обрали "Перлиною Чернігова"

Автор: фото: Віктор КОШМАЛ
  На  конкурсі краси ”Перлина Чернігова”  Катерина Нікіфорова (ліворуч) демонструє білизну. Цей вихід переможниці конкурсу найбільше сподобався чоловікам-глядачам
На конкурсі краси ”Перлина Чернігова” Катерина Нікіфорова (ліворуч) демонструє білизну. Цей вихід переможниці конкурсу найбільше сподобався чоловікам-глядачам

31 травня у Чернігові пройшов конкурс краси "Перлина Чернігова". Було 14 учасниць. Перемогла 16-річна Катерина Нікіфорова.

Учасниці конкурсу демонстрували на сцені одяг від місцевих модельєрів. Чоловіки найбільше вподобали вихід у білизні, а жінки із захопленням розглядали шкіряне вбрання.

— Весільні сукні мені не дуже сподобалися, — зізнається глядачка 22-річна Олена Турок. — Я б таку не одягла. Цікаво, а конкурс талантів буде?

Очікуваного конкурсу талантів не проводили. У перервах між виступами учасниць, глядачів розважали чернігівські танцювальні колективи "Парадокс" і "Мегаденс". Також — співаки Фабріціо та Наталя Лось.

Із переможницею Катериною Нікіфоровою спілкувалися ще до виступу. Вона тоді говорила, що від конкурсу краси очікує лише нових знайомств.

— Я ж на подіумі лише місяць, — зізнається дівчина. — А більшість учасниць уже кілька років займаються в центрі моди "Інлайн".

"Міс глядацьких симпатій" стала наймолодша з учасниць — 15-річна Ірина Мілостна. Вона привела із собою найбільшу групу підтримки. Прийшли родичі, вчителі та чи не весь 10 клас ліцею N22, де навчається Іра.

Переможниці конкурсу Катерині Нікіфоровій подарували тур до Львова на двох.  Вона каже, візьме із собою подружку. Тільки ще не вирішила яку.

Зараз ви читаєте новину «Катерину Нікіфорову обрали "Перлиною Чернігова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі