вівторок, 20 травня 2008 09:23

Катеринчук пообіцяв допомагати сім"ї загиблого агітатора (ФОТО)
5

"Те, що трапилося - трагедія для нас всіх. Страшна біда. Для батьків, рідних, друзів. Мені складно підібрати слова..." - сказав у зв"язку з вбивстом 19-річного агітатора Микола Катеринчук, повідомляє його прес-служба.

"Я обіцяю, що ми ніколи не залишимо його сім"ю. Це наш обов"язок. Я вдячний начальникові київської міліції Віталієві Яремі, він особисто прибув на місце події.

"Єдине, на що я щиро сподіваюся, що дана ситуація - страшний випадок, який не має нічого спільного з політикою. Я звертаюся до всіх політичних сил, представникам ЗМІ і прошу не спекулювати на людському горі, не перетворювати трагедію на фарс", - підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, що учора ввечері на станції метро Арсенальна ножем в спину був убитий 19-річний хлопець, який агітував за виборчий блок Катеринчука. Смертельне поранення наніс йому невідомий, який втік з місця події.

Наразі міліція намагається знайти вбивцю.

За матеріалом: ІМК.

Зараз ви читаєте новину «Катеринчук пообіцяв допомагати сім"ї загиблого агітатора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі