понеділок, 19 травня 2008 13:02

Катерина Ющенко злітала в Канни (ФОТО)
6

16 травня 2008 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко відвідала кіноринок Міжнародного Каннського кінофестивалю.

Дружина президента оглянула Український павільйон та ознайомилася з його роботою. Вона поспілкувалися з представниками українських кіностудій і виробників фільмів, презентованих у павільйоні, а також зі ЗМІ, які висвітлюють події Каннського кінофестивалю.

Відкриття павільйону України на кіноринку Міжнародного Каннського кінофестивалю стало можливим завдяки роботі Української кінофундації за підтримки міжнародного бренду Nemiroff.

Діяльність першого в історії Каннського фестивалю Українського павільйону, який буде працювати з 14 по 25 травня, передбачає розповсюдження каталогів українського кіно, промо-матеріалів та трейлерів до українських фільмів та надання міжнародним кінопрофесіоналам інформації щодо найбільш вагомих учасників вітчизняного кінопроцесу.

Дизайн павільйону розроблений креативною групою "Акцент" під керівництвом Павла Гудімова, а ролик Української кінофундації представлений театром "Дах" Влада Троїцького.

Катерина Ющенко та представники Фонду "Україна 3000" перебувають у Каннах, де беруть участь у заходах 61-го Міжнародного Каннського кінофестивалю.

Фото Михайла Марківа

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко злітала в Канни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі