четвер, 19 липня 2007 11:44

Катерина Ющенко забрала доньку з літнього табору на Івано-Франківщині

Дружина президента забрала свою дочку з пластунського табору на Івано-Франківщині.

Раніше з"явилася інформація, що Софійку Ющенко забрали з "Лімниці" через токсично небезпечну хмару, яка утворилася після "фосфорної аварії" на Львівщині.

Проте, як запевнила прес-секретар пані Ющенко, Марина Антонова переїзд Софійки з трагедією ніяк не пов"язаний.

Насправді мати просто прихопила з собою доньку на заключний гала-концерт XII-го Літнього табору для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у Ворохті.

До того ж поїздка у Ворохту була запланована заздалегідь, більше того, зміна в пластунському таборі добігає кінця. "Вчора ( 17 липня) вони були цілий вечір разом... Але це зовсім не пов"язане з аварією", - наголосила Антонова.

При цьому, прес-секретар Катерини Ющенко зазначила, що Софійка їхала у пластунський табір на 10 днів, і з них залишилось вже 1-2 дні. "Софійка вже повертається в табір. 20-го зміна закінчується і вона буде там до кінця, до 20 липня", - уточнила вона.

У Ворохті літній табір для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, проходить з 6 по 20 липня за підтримки Канадського фонду "Дітям Чорнобиля" спільно з Міжнародним благодійним фондом "Нове покоління".

Віктор та Катерина Ющенки, які взяли участь у відкритті першого табору у 1996 році, відвідують його традиційно щороку. Тож і цей раз не став виключенням, пише TabloID.



Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко забрала доньку з літнього табору на Івано-Франківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі