неділя, 24 лютого 2008 10:31

Катерина Ющенко поділилась горем з першою леді Америки

Голова Наглядової ради міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко і дружина Президента США Лора Буш домовилися про співпрацю у галузі охорони здоров"я.

Як повідомили у прес-службі фонду "Україна 3000", зустріч Ющенко і Буш відбулась 22 лютого у Вашингтоні.

Під час зустрічі Ющенко розповіла про медичні програми, що їх реалізує фонд "Україна 3000", зокрема – програми "Дитяча лікарня майбутнього", "Від лікарні до лікарні", "Радість дитинства – вільні рухи". У свою чергу, Буш окреслила проекти у сфері медицини, якими вона опікується. Співрозмовниці домовилися про співпрацю у сфері подолання раку молочної залози.

Також Ющенко і Буш обмінялися інформацією щодо освітніх проектів, які вони підтримують. Зокрема, Ющенко розповіла про новий проект фонду "Україна 3000" "Добро починається з тебе", присвячений благодійності в українських школах.

Окрім того, Буш поділилася враженнями від поїздки в Африку, яку щойно здійснила разом із чоловіком, Президентом США Джорджем Бушем.

Ющенко та представники фонду "Україна 3000" перебувають у Сполучених Штатах Америки з робочим візитом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко поділилась горем з першою леді Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі