Ексклюзиви
субота, 26 січня 2008 14:59

Катерина Гусєва знялася в еротичній фотосесії (ФОТО)

Ці фотографії ще раз підтверджують те, що сценічний образ не є образом актора в житті. На екрані Катерина Гусєва скромняжка, а в житті зовсім інша.

Катерина Гусєва народилася 9 липня 1976 в Москві. За час навчання в школі перепробувала безліч занять - спортивна гімнастика, фігурне катання, плавання, танці, шкільний театр.

Збиралася поступати в Московський біотехнологічний інститут, але на одному зі шкільних "капусників" її відмітила асистентка Євгенія Рубеновіча Симонова і запропонувала спробувати поступити у вище театральне училище імені Б. Ст. Щукіна.

Після отримання диплома в 1997 році - головна роль в першому фільмі Миколи Лебедєва "Зміїне джерело" і пропозиція від Марка Розовського стати примою його театру "У Никітських Воріт".

Відпрацювавши чотири роки в театрі Розовського, Катерина пішла в "Норд-Ост". Спеціально для ролі Каті Татарінової вона почала брати уроки професійного вокалу і музичної грамоти

Готуючись до прем"єри "Норд-Осту", Катя Гусєва встигла знятися у популярному серіалі Олексія Сидорова "Бригада".

Навесні 2002 разом зі своїм партнером по "Норд-Осту" АндріємБогдановим і<>авторами спектаклю ОлексіємІващенко і Георгієм Васильєвим,<>Катя підкорила Північний полюс, поставивши там прапор з автографами трупи мюзиклу.

У лютому 2003 Катерина Гусєва знов вийшла на сцену в ролі Каті Татарінової у відновленій версії спектаклю.

Коли покази нової версії припинилися (травень 2003), Катя поступила в трупу театру імені Моссовєта, в якій і перебуває по теперішній час.

За матеріалами ter-a.com, "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Катерина Гусєва знялася в еротичній фотосесії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути