четвер, 24 січня 2008 13:31

Касьянова зняли з президентських виборів в Росії

Екс-прем"єра Михайла Касьянова у четвер остаточно зняли з виборів: Центвиборчком за наслідками чергової і останньої перевірки встановив, що у підписах за нього значно перевищений відсоток браку. За прогнозами, частина електорату Касьянова відійде до комуніста Зюганова, хоча багато хто просто не прийде на вибори 2 березня.

Касьянов має намір оскаржувати підсумки перевірки підписів. Власне кількість підписів, за якою встановлено, що вони виконані кимсь іншим, "мізерна", заявила ІТАР-ТАСС прес-секретар екс-прем"єра Олена Дикун. А зауваження, пов"язані з оформленням підписних листів, штаб Касьянова хоче оскаржити, хоч і не вірить в перегляд рішення.

На сьогодні офіційну реєстрацію як кандидатів мають Дмитро Медведєв, висунутий "Єдиною Росією" і підтриманий трьома політичними партіями "Справедлива Росія", Аграрна партія Росії і "Гражданская сила", Володимир Жириновський від ЛДПР і Геннадій Зюганов від КПРФ. Президентські вибори в Росії відбудуться  2 березня.

Зараз ви читаєте новину «Касьянова зняли з президентських виборів в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі