субота, 19 січня 2008 17:06

Касьянов заявляє про переслідування своїх прихильників в регіонах Росії

Лідер Російського народно-демократичного союзу (РНДС), екс-прем"єр РФ Михайло Касьянов, який 16 січня здав в ЦВК РФ документи, необхідні для розгляду питання про його реєстрацію кандидатом в президенти РФ, звинувачує силові структури в скоординованих діях проти нього і його прихильників.

"Після подачі мною документів на реєстрацію для участі в майбутніх президентських виборах лавиноподібно наростає скоординована операція підрозділів МВС і Мінюсту, направлена проти мене як кандидата на посаду президента Росії", - мовиться в поширеній в суботу заяві Касьянова.

Зокрема, він скаржиться на тиск в цілому ряду регіонів на його довірених облич, складальників підписів на підтримку його кандидатури, а також на рядових членів його партії.

"Людям загрожують, їх залякують, примушують зізнаватися в нібито незаконній діяльності, примушують відмовитися від членства в політичній партії", - затверджує Касьянов. У зв"язку з цим він заявляє "рішучий протест".

Як раніше повідомлялося, 16 січня ЦВК РФ прийняла документи у Касьянова, необхідні для розгляду питання про його реєстрацію кандидатом в президенти РФ. Касьянов здав в ЦВК більше 2 млн. підписів, а також фінансового звіту і інших документів. Також здав документи в ЦВК інший потенційний кандидат на пост президента лідер Демократичної партії Росії Андрій Богданов, повідомляє newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Касьянов заявляє про переслідування своїх прихильників в регіонах Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі