середа, 19 березня 2008 09:47

Кар"єра повії пішла в гору після відставки губернатора Нью-Йорка

 Дівчина по виклику, зв"язок з якою став причиною відставки губернатора штату Нью-Йорк, не скористалася можливістю отримати мільйон доларів за участь у шоу Girls Gone Wild, повідомляє агентство AP 18 березня.

Власник компанії, що випускає шоу, мав намір запропонувати 22-річній Ешлі Олександрі Дюпре мільйон за фотосесію і участь у автобусному турі, під час якого повинна бути записана чергова серія шоу, проте заздалегідь вирішив перевірити архіви і виявив, що співачка-початківець роздяглася для Girls Gone Wild ще  2003 у віці 18 років.

Після того, як стало відомо про те, що саме Дюпре була викликана губернатором Нью-Йорка у вашингтонський готель для надання інтимних послуг, сторінку дівчини на MySpace відвідали п"ять мільйонів осіб протягом одного дня. Сотні тисяч осіб викачали її пісні. Також Дюпре отримала пропозицію знятися голою для журналу Hustler за мільйон доларів, але, за словами видавця Ларрі Флінта, не дуже зацікавилася цією пропозицією, оскільки пише книгу і планує зробити кар"єру в кіно.

Еліот Спітцер був змушений піти у відставку з поста губернатора Нью-Йорка після звинувачень у тому, що він витратив на повій кілька десятків тисяч доларів, зокрема гроші платників податків, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кар"єра повії пішла в гору після відставки губернатора Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі